Werkterrein

Citruspersbureau: gespecialiseerd in sport, met interesse in duurzaamheid. Ik schrijf, organiseer, presenteer en bedenk concepten. Voor jou, met jou of namens jou, zoals je wilt. Ik ben inzetbaar in een of meer van nevenstaande rollen.

Communicatieadviseur

Met conceptdenken en het uitwerken van strategieën voor communicatie heb ik me de laatste jaren onderscheiden als communicatieadviseur. Voorbeeldgemeente Nibbixweer en de Eredivisie Triathlon zijn concepten waarvan ik medegrondlegger ben. De vertaalslag van een abstract idee naar een concrete uitvoering maken, vind ik keer op keer een geweldige uitdaging.

Presentator

Je zoekt een spreker, een dagvoorzitter, radioreporter of microfonist met kennis van zaken en een vlotte babbel, die houdt van interactie met het publiek en in staat is om een tijdschema te bewaken? Ik help je graag. Of het nou gaat om een prijsuitreiking, een congresdag of een sportwedstrijd, ik was erbij en nam de microfoon ter hand. In mijn eentje, of met anderen samen.

Persvoorlichter

martijn-keijsersFree publicity, of redactionele aandacht in de media, is een veelgevraagd goed. Adverteren is uit. Media-aandacht is in. Als persvoorlichter weet ik hoe je een goed en geloofwaardig bericht schrijft, het onder de aandacht brengt en de revenuen benut. De Nederlandse Triathlon Bond maakt al sinds 2008 gebruik van mijn kennis. De organisatie van Challenge Almere-Amsterdam wist in 2014 haar EK ongekend in de spotlights te zetten met een goed georganiseerde persvoorlichting. Ik adviseerde en hielp bij het schrijven en publiceren van de berichten.

Tekstschrijver

Frisse teksten in een hedendaagse stijl, daar hou ik van. Jouw goede idee beschrijven mag je aan mij overlaten. Schrijf je liever zelf en zoek je een eindredacteur, dan kun je ook bij mij terecht. Als de lezer enthousiast wordt, dan ben ik het ook.

Projectleider

Met bijna tien jaar ervaring in projectmatig werken en acht als projectleider, ben ik op een breed vlak inzetbaar. Ontwikkeling en evaluatie van beleid, het organiseren van evenementen en de implementatie van software hebben met elkaar gemeen dat een projectmatige aanpak inzicht geeft in het proces, zorgt voor afbakening en instrumenten biedt voor bewaking. Mijn analytische vaardigheden helpen me om jouw project van begin tot eind goed uit te voeren.

Over Citruspersbureau

Citruspersbureau ontstond als een studentikoze grap in Enschede in 2003. Samen met goede vriend Marcel bezocht ik sportevenementen. Wij van de citruspers, persen er weer een leuk stukkie uit’, zeiden we dan. In 2012 haalde ik Citruspersbureau uit de schimmigheid van zelfgemaakte accreditaties en werd het de naam voor mijn eenmanszaak. Communicatie, persvoorlichting en alle projecten die je daaronder, erbij of enigszins in de buurt kunt scharen zijn mijn werkterrein geworden. Op de rest van de site vind je hopelijk genoeg voorbeelden om duidelijk te maken wat ik bedoel. Heb je toch vragen? Stel ze via het contactformulier!

Martijn Keijsers

Met een achtergrond als bestuurskundige, ben ik al vroeg in mijn werkzame leven geïnteresseerd geraakt in communicatie en projectmanagement. Ik loop al bijna twintig jaar rond in de georganiseerde sport als hobbywerkplaats en vond er na mijn studietijd ook een meer dan geschikte kantoorplek. Als zelfstandig ondernemer heeft de sportwereld sinds 2012 steeds mijn bijzondere aandacht. Daarnaast werk ik graag met organisaties die vormgeven aan duurzaamheidsambities, vooral in het midden- en kleinbedrijf en met collega-ZZP’ers. Ik woon in het bosrijke hart van Nederland aan de rand van Arnhem, bovenop op een heuvel.

Wat klanten zeggen

  • Voor de afdeling Ledenservice van de KNZB heeft Martijn Keijsers een calamiteitenplan opgesteld dat nu en in de toekomst door alle zwemverenigingen gebruikt kan worden. Daarnaast heeft Martijn teksten en trainingsschema’s geschreven voor het online programma Mijnzwemcoach.nl. In beide trajecten hebben wij heel prettig met Martijn samengewerkt. Martijn is erg betrokken bij het werk dat hij levert en verzorgt dat van A tot Z. Ook na afronding kwam Martijn nog met aanvullende ideeën over de promotie van Mijnzwemcoach.nl. Martijn denkt met de klant mee, komt met vernieuwende ideeën en doet aanbevelingen voor een optimaal eindproduct!

    Maritsa Venhof
    Maritsa Venhof KNZB/Assistent Manager