Ik moet je wat vertellen, Felix

 In ZZP

Goedemorgen Felix, ik moet je wat vertellen. Het is niet makkelijk, dus ik zeg het maar gewoon meteen. Ik weet, we zijn nog niet zo heel lang collega’s, maar ik heb een andere baan gevonden. Ja, dat is inderdaad even wennen.

Per 1 april ben ik begonnen als communicatiemanager bij de Nederlandse Triathlon Bond, een van mijn klanten. Ik ga vier dagen per week aan de slag om het communicatieplan dat we de afgelopen tijd opgezet hebben verder uit te werken en daarna met een groep enthousiaste collega’s en vrijwilligers uit te voeren. Een enorme uitdaging om de groeiende triathlonsport nog meer op de kaart te zetten en (potentiële) triatleten te enthousiasmeren om de lifestyle -die triathlon is- te omarmen.

Collega Felix

Gelukkig voor Felix staat de wereld niet op zijn kop.Ik kom al sinds 2008 bij de NTB over de vloer. De laatste jaren minstens één, maar regelmatig meer dagen per week. Collega Felix was al wel gewend dat ik niet altijd vanuit huis werk. In mijn nieuwe rol werk ik vier dagen per week voor de triathlonbond. Daarnaast hou ik dus nog ruimte om ook andere projecten vanuit Citruspersbureau op te pakken. Een mooie combinatie!

Zeg Felix, we kunnen ook ’s avonds en in het weekend afspreken hè. Het is niet omdat ik nu andere collega’s heb, dat we niet meer gezellig koffie kunnen drinken. En op de 21e van de maand, dan trakteer ik!

Leave a Comment