Hallo nieuwe website!

 In Algemeen

Welkom! Wees welkom op mijn nieuwe website. Ik leid je graag even virtueel rond. Maar laat me eerst Cornelis Scheltinga en Iris de Graaf bedanken. Iris tekende voor mijn logo en huisstijl en zonder de hulp en inzet van Cornelis had deze site er nooit zo duidelijk, fris en scherp uitgezien. Dank allebei! Dank ook aan mijn opdrachtgevers, die me hielpen om een mooi portfolio bij elkaar te verzamelen de afgelopen twee jaar. En ten slotte ook dank aan de fotografen wier foto’s ik heb mogen gebruiken. Ik hoop dat jullie vinden dat ze een mooi plekje gekregen hebben.

Rondleiding

Oké, mijn blog had je al gevonden, dus daar hoef ik je niet meer op te wijzen. Informatie over wie ik ben en wat ik doe vind je onder Citruspersbureau. Je kunt mij inhuren in een aantal rollen, die steevast met communicatie te maken hebben. Eén van mijn opdrachtgevers vertelt daar ook iets over. Ook vertel ik iets over mijn achtergrond en mijn privéleven. De rest moet je me zelf maar vragen 🙂

over-citruspersbureau

Mijn Portfolio bevat voorbeelden van opdrachten die ik gedaan heb. Ik ben trots op elk van die projecten. Ze geven je hopelijk een goed beeld van mijn werkwijze en mijn specialismen. Mijn passies zul je ook duidelijk herkennen.

Heel blij ben ik met mijn PartnersEen beetje beter met een competitieve instelling. Exponentieel beter door samenwerking. Een motto dat ik deel met de mensen met wie ik graag samenwerk. Iedereen heeft een specialisme en samen zijn we sterker. Leer ze kennen en wellicht ontmoet je ze in ons eerstvolgende project. Hou deze pagina in de gaten trouwens, want er komt binnenkort iemand bij!

Omdat je het blog al gevonden had, hoef ik alleen nog te wijzen op de Contactpagina. Wil je een kennismakingsgesprek, heb je een vraag of wil je je mening geven over deze site, laat het mij dan vooral weten. Ik luister graag.

Sportieve groet!

Martijn

Leave a Comment